Zheng @ Home kits


Geniet van de regionale Chinese gerechten aan je eigen keukentafel. De gerechten zijn voornamelijk met stoomtechnieken door onze chefs bereid waardoor de smaak, kleur en voedingswaarden optimaal worden behouden; lekker en gezond! De chefs doen alle voorbereidingen en thuis hoef je alleen nog voor de finishing touches te zorgen met de bijgevoegde uitleg; de gerechten opmaken, opwarmen, en natuurlijk de tafel dekken. Enjoy.

Testimonials over Zheng @ Home

Belangrijker nog dan het gemak, was voor mij het eindresultaat. Hier neem ik mijn hoed diep af voor het team van Han Ji. We raakten niet uitgepraat over hoe goed en krachtig alles smaakte!
Ongekend lekker! Goede duidelijke instructies en doet niets af aan de kwaliteit.
Ursula Schipper
Wat lekker was dit, en ook niet zuinig ook. Mooie hoeveelheden, en heerlijk op smaak. Zodra het kan, komen we zeker een keer bij jullie eten. Bedankt Zheng, zo heb ik toch nog een beetje mijn verjaardag kunnen vieren.
Patrick Hennen

Ophalen en bezorgen


Enthousiast geworden? Woon je binnen een straal van 3KM of 5KM van één van onze restaurants in Amsterdam, Den Haag, Delft of Rotterdam? Dan kunnen wij Zheng @ home kits bij jouw thuis bezorgen. Valt je adres niet binnen ons bezorggebied, dan kun je bij ons ophalen wanneer het je uitkomt. Tevens leveren wij ook in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden en de Kaag) met de landelijke koeriersdienst als je buiten de straal van 5 km woont.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.